Välkommen till Djurgårdens Bygg & Miljö!

Djurgårdens Bygg & Miljö AB är ett byggföretag i Eskilstuna med resurser för hela entreprenaden. Företaget som grundades 1999 ägs och drivs av Joacim och Niclas Bergström. Idag är vi ett 40-tal anställda, som alla är specialister inom sitt område. Med all kompetens samlad under ett tak är vi en trygg samarbetspartner för våra kunder, endast en kontakt är allt som behövs. Vårt breda tjänsteutbud gör också att vi kan säkerställa en hög kvalitet på vårt arbete, utan att behöva blanda in nya aktörer i ett projekt. När vi gör det anlitar vi bara företag som vi vet är lika måna om kvaliteten som vi!

Några andra värdeord för oss är engagemang, förtroende, lyhördhet och flexibilitet. Vi håller alltid vad vi lovar och tar alltid god tid på oss för att lyssna på våra kunders behov. Utifrån vår erfarenhet kommer vi gärna med råd och förslag, så att vi tillsammans med dig som kund hittar den bästa lösningen. En nöjd kund är den bästa referensen, enligt vårt sätt att tänka.

På Djurgårdens Bygg & Miljö är vi stolta över vårt företag, men samtidigt drivs vi av att hela tiden utveckla vår verksamhet. Därför håller vi oss uppdaterade med den absolut senaste tekniken och vi använder gärna vår kreativitet för att testa nya idéer.

Hög kompetens och ett stort engagemang

Ett brett tjänsteutbud ställer höga krav på vår kompetens. Därför har Djurgårdens Bygg & Miljö valt att satsa på personal som är specialister inom sin yrkeskategori, istället för anställda som kan lite om mycket. Vi har alla certifikat, till exempel Våtrumsbehörighet, Heta arbeten, Kylbehörighet samt Säker Vatten, som behövs för att vi ska kunna utföra ett proffesionellt jobb. All personal har ID06 legitimation.

Att våra medarbetare har en lång erfarenhet i branschen, samt kontinuerligt internutbildas för att möta morgondagens krav, gör oss till en mycket stabil partner för våra kunder. Många i personalen har arbetat hos oss under en längre tid, vilket skapat en god stämning i företaget. Det tror och hoppas vi att våra kunder märker av. När vi får höra kommentaren ”har ni gått på charmkurs?” blir vi i alla fall väldigt glada och stolta. Att vara omtyckta även på ett socialt plan är viktigt för oss.

E-tidning

Ta gärna en titt i vår blädderbara broschyr för lite mer information om Djurgårdens Bygg & Miljö.

Våra tjänster

Djurgårdens Bygg & Miljö AB tillhandahåller följande typ av tjänster:
  • Nybyggnad, ombyggnad och tillbyggnad
  • Finsnickeri/verkstad
  • Kök och badrum
  • Kakel och klinkers
  • Tak- och grundarbeten
  • Gräv- och markarbeten
  • VVS och brännarservice
  • Kyl- och värmepumpar
  • Vattenskador